Oregano - pui la grătar marinat cu lămâi carbonizate

Oregano - pui la grătar marinat cu lămâi carbonizate
Puiul la grătar marinat cu Oregano cu lămâi carbonizate ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 1036 calorii, 85g de proteine, și 72g de grăsime fiecare. Pentru $3.62 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Un amestec de sare kosher, suc de lămâie, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, care este solid. Rețete similare includ Oregano - pui la grătar marinat cu lămâi carbonizate, Pui marinat Mojo cu cartofi mov la grătar și Salsa de porumb carbonizat și fasole neagră cu Tortilla de făină la grătar, și Salată grecească cu pui marinat de Oregano.

Instrucțiuni

1
Așezați toate ingredientele într-un blender sau robot de bucătărie și procesați la maxim până la omogenizare, aproximativ 1 minut. Se răcește într-un recipient cu un capac etanș până la 1 zi.Pentru pui: clătiți puii în interior și în exterior cu apă rece și uscați-i cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Îndepărtați gâturile și măruntaiele și aruncați-le sau salvați-le pentru o altă utilizare. Pentru a flutura fiecare pui, folosiți o pereche ascuțită de foarfece de pasăre sau foarfece de bucătărie pentru a tăia ambele părți ale coloanei vertebrale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păsări De CurtePăsări De Curte
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
Foarfece De PăsăriFoarfece De Păsări
3
Scoateți și aruncați coloana vertebrală sau salvați-o pentru o altă utilizare.Apăsați pe pieptul fiecărui pui pentru a-l aplatiza. Dacă nu se aplatizează, întoarceți puiul peste piele în jos și marcați ușor cartilajul de pe spatele sternului. Întoarceți puiul înapoi și apăsați din nou pe cartilaj, astfel încât puiul să stea complet plat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Așezați ambele găini într-un vas mare, puțin adânc și condimentați generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1
Încălziți un grătar cu cărbune sau gaz la mediu (aproximativ 350 de metri cubi F până la 450 de metri cubi f).
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Scoateți puii din frigider și lăsați-i să stea la temperatura camerei în timp ce grătarul se încălzește, cel puțin 30 de minute.Feliați lămâile în jumătate transversal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Ungeți partea tăiată a fiecărei jumătăți de lămâie cu 1 linguriță de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
4
Așezați puii pe grătar cu pielea în sus și închideți capacul. La fiecare 10 minute, rotiți puii cu 90 de grade în sensul acelor de ceasornic. După ce găinile au fost rotite de 4 ori, aproximativ 40 de minute mai târziu, răsturnați-le. Rotiți puii la fiecare 5 minute până când au finalizat o rotație (360 de grade), alte 20 de minute în total.Când un termometru cu citire instantanee introdus în coapsa interioară citește 160 mm f până la 165 mm f (asigurați-vă că termometrul nu atinge osul) și sucurile curg limpede când străpungeți găinile, scoateți-le de pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Lăsați puii să se odihnească pe o tăietură timp de 10 până la 15 minute înainte de servire.În timp ce puii se odihnesc, așezați jumătățile de lămâie pe grătar cu fața tăiată în jos și grătiți până se carbonizează și se înmoaie, aproximativ 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Scoateți frigăruile de la găini și tăiați fiecare pui în 8 bucăți de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
7
Se servește cu pene de lămâie la grătar.Asocierea băuturilor: Boutari Moschofilero, Grecia. Moschofilero este un soi grecesc indigen, care este minunat echilibrat între aromele pe bază de plante și fructele ușoare și are un corp ușor până la mediu. Această versiune este deosebit de ușoară, veselă și ușor de băut, ceea ce o face o potrivire excelentă pentru puiul simplu și delicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
MoschofileroMoschofilero
3 Linguri De Muștar Uscat,3 Linguri De Muștar Uscat,
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
DificultateExpert
Gata În14 hrs
Porții8
Scor De Sănătate38
Revista