Oregano - pui la grătar marinat cu lămâi carbonizate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul la grătar marinat cu Oregano cu lămâi carbonizate. Această rețetă servește 8 și costă 3,62 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 1036 calorii, 85g de proteine, și 72g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați oregano, pui, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 14 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Pui marinat Mojo cu cartofi mov la grătar și Salsa de porumb carbonizat și fasole neagră cu Tortilla de făină la grătar, Salată grecească cu pui marinat de Oregano, și Pui la grătar cu vinetă prăjită cu usturoi-Oregano și cartofi la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați toate ingredientele într-un blender sau robot de bucătărie și procesați la maxim până la omogenizare, aproximativ 1 minut. Se răcește într-un recipient cu un capac etanș până la 1 zi.Pentru pui: clătiți puii în interior și în exterior cu apă rece și uscați-i cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Prosoape De Hârtie
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Îndepărtați gâturile și măruntaiele și aruncați-le sau salvați-le pentru o altă utilizare. Pentru a flutura fiecare pui, folosiți o pereche ascuțită de foarfece de pasăre sau foarfece de bucătărie pentru a tăia ambele părți ale coloanei vertebrale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păsări De Curte
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De Bucătărie
Foarfece De Păsări
3
Scoateți și aruncați coloana vertebrală sau salvați-o pentru o altă utilizare.Apăsați pe pieptul fiecărui pui pentru a-l aplatiza. Dacă nu se aplatizează, întoarceți puiul peste piele în jos și marcați ușor cartilajul de pe spatele sternului. Întoarceți puiul înapoi și apăsați din nou pe cartilaj, astfel încât puiul să stea complet plat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
4
Așezați ambele găini într-un vas mare, puțin adânc și condimentați generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pui
1
Încălziți un grătar cu cărbune sau gaz la mediu (aproximativ 350 de metri cubi F până la 450 de metri cubi f).
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Scoateți puii din frigider și lăsați-i să stea la temperatura camerei în timp ce grătarul se încălzește, cel puțin 30 de minute.Feliați lămâile în jumătate transversal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui
Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Ungeți partea tăiată a fiecărei jumătăți de lămâie cu 1 linguriță de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei De Măsline
Lămâie
4
Așezați puii pe grătar cu pielea în sus și închideți capacul. La fiecare 10 minute, rotiți puii cu 90 de grade în sensul acelor de ceasornic. După ce găinile au fost rotite de 4 ori, aproximativ 40 de minute mai târziu, răsturnați-le. Rotiți puii la fiecare 5 minute până când au finalizat o rotație (360 de grade), alte 20 de minute în total.Când un termometru cu citire instantanee introdus în coapsa interioară citește 160 mm f până la 165 mm f (asigurați-vă că termometrul nu atinge osul) și sucurile curg limpede când străpungeți găinile, scoateți-le de pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui
Os
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Fulgi De Legume
5
Lăsați puii să se odihnească pe o tăietură timp de 10 până la 15 minute înainte de servire.În timp ce puii se odihnesc, așezați jumătățile de lămâie pe grătar cu fața tăiată în jos și grătiți până se carbonizează și se înmoaie, aproximativ 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui
Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Fulgi De Legume
6
Scoateți frigăruile de la găini și tăiați fiecare pui în 8 bucăți de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui
7
Se servește cu pene de lămâie la grătar.Asocierea băuturilor: Boutari Moschofilero, Grecia. Moschofilero este un soi grecesc indigen, care este minunat echilibrat între aromele pe bază de plante și fructele ușoare și are un corp ușor până la mediu. Această versiune este deosebit de ușoară, veselă și ușor de băut, ceea ce o face o potrivire excelentă pentru puiul simplu și delicios.