Orecchiette cu verdeață, fasole Garbanzo și ricotta Salata
Nevoie de un felul principal vegetarian? Orecchiette cu verdeață, fasole Garbanzo și Ricotta Salata ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 607 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 3,05 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ulei de măsline, fasole garbanzo, verdeață de muștar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este super. Încercați Orecchiette cu roșii Cherry, maghiran și ricotta Salata, Verdeturi ofilite cu Ricotta Salata, și Se soteaza verdeturi mixte cu masline si salata de Ricotta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Adăugați pastele și gătiți până se înmoaie, dar încă ferm la mușcătură, amestecând ocazional, aproximativ 8 până la 10 minute.
Scurgeți și rezervați aproximativ 1 cană de apă pentru paste.
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, încălziți uleiul.
Adăugați usturoiul și gătiți până când este parfumat și ușor rumenit, aproximativ 2 minute. Folosind o lingură cu fante, scoateți usturoiul și aruncați-l.
Adăugați ciorba elvețiană și gătiți până se ofilesc. În loturi, adăugați spanacul și gătiți până se ofilesc.
Adăugați fasolea și roșiile și gătiți timp de 5 minute. Opriți căldura.
Adăugați pastele, 1/2 din brânză și coaja de lămâie. Aruncați bine și subțiați sosul cu puțină apă de paste, dacă este necesar.
Se transferă într-un castron mare de servire și se condimentează cu sare și piper.
Se presară cu brânza rămasă și se servește.