Orecchiette cu sos cremos de Broccolini și Rapini ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 581 calorii, 16g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați pesmet, sare de mare, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma pesmetul, puteți urma acest fel principal cu Strudel Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Orecchiette Broccolini, Broccolini prăjiți cu sos cremos de muștar, și Orecchiette Cu Sos Roz Cremos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți apa la o adâncime de aproximativ aproximativ la fierbere într-o tigaie cu aburi plasată la foc mediu-mare. Aranjați broccolini pe suportul pentru aburi, așezați raftul în tigaie, acoperiți și aburiți broccolini timp de 4 până la 5 minute sau până când este verde strălucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Broccolini
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Transferați floretele într-un castron și puneți-le deoparte.Verificați apa din vasul cu aburi și adăugați mai mult după cum este necesar până când este în adâncime. Aduceți la fierbere, puneți rapini pe suportul pentru aburi, acoperiți și aburiți timp de 4 până la 5 minute sau până când frunzele și floretele sunt ofilite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De Broccoli
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Transferați în vasul care ține broccoli.Ceașcă caldă de ulei de măsline și usturoi într-o tigaie mare de saut la foc mediu. Gatiti, amestecand ocazional, timp de 1 pana la 2 minute, sau pana cand usturoiul este parfumat, dar nu se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați broccolini și rapini și gătiți, amestecând ocazional, timp de 12 până la 15 minute, sau până când legumele și usturoiul sunt foarte fragede. Se amestecă sarea și piperul de cayenne și se ridică focul la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg
Broccolini
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Rabe De Broccoli
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Se toarnă vinul și se gătește, amestecând frecvent, timp de aproximativ 2 minute, sau până când o parte din vin s-a evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Se ia de pe foc și se lasă legumele să se răcească aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
7
Transferați legumele și lichidul lor de gătit într-un blender sau robot de bucătărie, adăugați restul de ulei de cupă de la km și piure până se omogenizează. Adăugați treptat bulionul, aproximativ ceașcă de la un moment dat, și procesați până când piureul este consistența unui sos gros. Ar trebui să aveți aproximativ 3 căni de sos.Puneți sosul în tigaia saut și puneți-l la foc mic. Se amestecă smântâna și se încălzește până se încălzește. În timp ce sosul se gătește, aduceți o oală mare cu apă la fierbere și sare generos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1-1/2 Cană Supă De Pui
Roșii De Soare Nu
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Adăugați orecchiette și amestecați pentru a se separa, gătiți conform instrucțiunilor producătorului până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orecchiette
9
Scurgeți pastele într-o strecurătoare așezată în chiuvetă, rezervând aproximativ 1 cană de apă de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
10
Transferați pastele într-un bol de servire încălzit și lingurați aproximativ două treimi din sos peste el. Aruncați ușor pentru a combina bine pastele și sosul, adăugând un strop sau două din apa de gătit, dacă este necesar, pentru a slăbi sosul. Puneți sosul rămas deasupra și presărați brânza și pesmetul.