Orecchiette cu pui, ceapă caramelizată și brânză albastră

Orecchiette cu pui, ceapă caramelizată și brânză albastră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 23.25 pe portie, această rețetă acoperă 65% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 214g de proteine, 113g de grăsime, și un total de 2310 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați orecchiette, brânză, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 75%. Încercați Focaccia cu ceapă caramelizată, pere și brânză albastră, Tartă cu ceapă și ciuperci caramelizate cu brânză albastră, și Slidere Cu Ceapă Caramelizată Balsamică Și Brânză Albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare antiaderentă, topiți untul cu 2 linguri de ulei la foc moderat.
Adăugați ceapa și 1/2 linguriță de sare și gătiți, amestecând frecvent, până se rumenesc bine, aproximativ 25 de minute.
Adăugați restul de 1 lingură de ulei în tigaie și reduceți focul la moderat. Condimentează puiul cu 1/4 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper și adaugă în tigaie împreună cu rozmarinul. Gatiti puiul pana se rumeneste, aproximativ 5 minute. Întoarceți și gătiți până aproape gata, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Adăugați usturoiul. Gatiti, amestecand, timp de 30 de secunde. Acoperiți tigaia, scoateți-o de pe foc și lăsați aburul timp de 5 minute.
Tăiați puiul în felii de 1/4 inci.
Între timp, într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți orecchiette până când tocmai ați terminat, aproximativ 15 minute. Rezervați aproximativ 1/4 cană din apa de paste.
Scurgeți pastele și aruncați cu 2 linguri de apă pentru paste, ceapa, puiul cu sucuri de tigaie, brânza albastră și restul de 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper. Dacă pastele par uscate, adăugați mai multă apă de paste rezervată. Recomandarea vinului: ceapa și brânza conduc alegerea vinului pentru acest fel de mâncare. Un vin roșu mai deschis din regiunea Piemont din Italia, cum ar fi unul pe bază de struguri barbera sau dolcetto, are greutatea și aciditatea pentru a rezista aromelor dulci și sărate.