Orecchiette cu Pancetta, dovleac și Rabe de Broccoli

Orecchiette cu Pancetta, dovleac și Rabe de Broccoli
Orecchiette cu Pancetta, dovleac și Broccoli Rabe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 1,53 USD pe porție. O porție conține 511 calorii, 16g de proteine, și 22g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Dacă aveți la îndemână orecchiette, pancetta, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 77%. Încercați Orecchiette cu Rabe de Broccoli (Orecchiette con Cime di Rapa), Orecchiette ai broccoletti (Paste Orecchiette cu Rabe de Broccoli), și Orecchiette Cu Rabe De Broccoli pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
3
Aruncați dovleacul cu ulei de măsline și sare și puneți-l într-un singur strat pe o tavă de foi și coaceți la cuptor până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
4
Scoateți din cuptor și rezervați.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
5
Aduceți la fiert o oală mare cu apă bine sărată. Configurați un castron cu apă cu gheață bine sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Aruncați Raba de broccoli în oala cu apă clocotită, rotiți-o în jur, scoateți-o din apă și aruncați-o imediat în apa sărată cu gheață. Rezervați apa clocotită pentru a găti pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Scoateți Raba de broccoli din apa cu gheață, stoarceți excesul de apă și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
8
Înveliți o tigaie mare cu ulei de măsline și adăugați pancetta și ardeiul roșu zdrobit. Aduceți tigaia la foc mediu și gătiți pancetta până se rumenesc și crocante. Când pancetta este maro și crocantă adăugați dovlecelul prăjit și aproximativ 3/4 cană din apa de gătit Rabe de broccoli. Se fierbe până când apa se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați orecchiette în apa rezervată de broccoli care fierbe și gătiți până când pastele sunt al dente, cu aproximativ 1 minut mai puțin decât timpul de gătit spune pe cutie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
OrecchietteOrecchiette
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
10
Scoateți pastele din apă și adăugați în tigaie cu pancetta și dovlecei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Adăugați rabe de broccoli și aproximativ 1/2 cană de apă de gătit pentru paste. Gatiti pana cand apa s-a evaporat si sosul se agata de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
12
Stropiți cu ulei de măsline și presărați Parmigiana rasă. Aruncați sau amestecați puternic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
13
Împărțiți pastele între 2 feluri de mâncare, presărați cu un parm puțin mai ras și acoperiți cu semințe de dovleac verde prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi PepiteleSemințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
14
Delicioso!!

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 85 de dolari pe sticlă.
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Culoare rubinie strălucitoare și concentrație uimitoare de parfumuri. Notele sale eterice fructate, înflorite și balsamice se remarcă prin eleganța lor proaspătă. Note de cireșe, vișine, cireșe negre, cireșe morello, violet, menta, anason, scorțișoară. Toată splendoarea sa este exprimată în palat cu un echilibru extraordinar între concentrația de aciditate și eleganță. Notele tipice de fructe roșii extinse de taninurile dulci și senzațiile minerale revin. Curat, elegant, persistent și delicat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții2
Scor De Sănătate38
Revista