Orecchiette cu Kale, slănină și roșii uscate la soare

Orecchiette cu Kale, slănină și roșii uscate la soare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 375 calorii. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de roșii uscate la soare ambalate în ulei, brânză parmigiano-reggiano, slănină tăiată în centru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Quiche de spanac cu roșii uscate la soare, Orecchiette cu roșii Cherry uscate la soare și proaspete, și Quinoa, Kale și roșii uscate la soare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele in apa clocotita 8 minute sau pana aproape fragede.
Adăugați kale și gătiți 2 minute.
Se scurge într-o strecurătoare peste un bol, rezervând 1/2 cană lichid de gătit.
În timp ce pastele se gătesc, gătiți slănina într-o tigaie mare la foc mediu-mare 4 minute sau până când sunt crocante.
Scoateți slănina din tigaie cu o lingură pliată; se sfărâmă și se lasă deoparte. Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Adăugați roșii uscate la soare, ardei roșu zdrobit și usturoi în picături în tigaie; gatiti 1 minut, amestecand frecvent.
Adăugați amestecul de paste, rezervat 1/2 cană lichid de gătit, piper negru și sare în tigaie; aruncați pentru a combina. Top amestec de paste uniform cu slănină și brânză; stropiți uniform cu suc de lămâie.