Orecchiette cu anghinare și Chard elvețian

Orecchiette cu anghinare și Chard elvețian
Orecchiette cu anghinare și Chard elvețian ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.41 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 391 calorii, 16g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți anghinare, sare, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este spectaculos. Încercați Orecchiette cu Chorizo și Chard elvețian, Orecchiette cu cârnați de fenicul de casă și Chard elvețian, și Cabernet înăbușit coaste scurte cu Chard elvețian și Orecchiette pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare și rotiți în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați anghinarea în tigaie și căutați bine pe o parte timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Presărați șalotă și usturoi în jurul anghinarelor, amestecând totul în tigaie pentru a se rumeni uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați ciorbă Elvețiană, sare, piper, coajă de lămâie și bulion de pui și dați la fiert, răzuind fundul tigaiei. Reduceți focul la mediu, acoperiți și gătiți încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Chard ElvețianChard Elvețian
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Gătiti pastele conform instrucțiunilor pachetului, apoi scurgeți și reveniți în oală cu amestecul de anghinare. Împărțiți între 4 boluri și acoperiți cu brânză de capră mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate79
Revista