Orecchiette cu anghinare și Chard elvețian
Orecchiette cu anghinare și Chard elvețian ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.41 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 391 calorii, 16g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți anghinare, sare, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este spectaculos. Încercați Orecchiette cu Chorizo și Chard elvețian, Orecchiette cu cârnați de fenicul de casă și Chard elvețian, și Cabernet înăbușit coaste scurte cu Chard elvețian și Orecchiette pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare și rotiți în ulei.
Adăugați anghinarea în tigaie și căutați bine pe o parte timp de 3 minute.
Presărați șalotă și usturoi în jurul anghinarelor, amestecând totul în tigaie pentru a se rumeni uniform.
Adăugați ciorbă Elvețiană, sare, piper, coajă de lămâie și bulion de pui și dați la fiert, răzuind fundul tigaiei. Reduceți focul la mediu, acoperiți și gătiți încă 10 minute.
Gătiti pastele conform instrucțiunilor pachetului, apoi scurgeți și reveniți în oală cu amestecul de anghinare. Împărțiți între 4 boluri și acoperiți cu brânză de capră mărunțită.