Orange-Bourbon Turcia

Orange-Bourbon Turcia
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul portocaliu-Bourbon. Această rețetă fără lactate servește 12 și costă $1.99 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 71G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 562 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână sare, făină, melasă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Orange Bourbon Crock Oală Piept De Curcan, Plăcintă Bourbon-Orange Pecan cu cremă Bourbon, și Blood orange & bourbon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți măruntaiele și gâtul din curcan; aruncați. Clătiți bine curcanul cu apă rece; se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
ApăApă
2
Combinați sucul de portocale, apa, 1/2 cană bourbon și melasă într-o pungă de plastic cu fermoar de 2 galoane; adăugați curcan. Sigilați și marinați la frigider 4 până la 24 de ore, întorcând punga ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
MelasăMelasă
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Toată TurciaToată Turcia
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
3
Scoateți curcanul din pungă, rezervând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Toată TurciaToată Turcia
4
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Legați capetele picioarelor cu șnur. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate și trageți sub pasăre.
6
Presărați 1/2 linguriță de sare în cavitatea corpului. Umpleți cavitatea cu portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
SareSare
7
Așezați curcanul pe o tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit sau pe un raft așezat într-o tigaie de prăjire superficială. Introduceți termometrul pentru carne în partea cărnoasă a coapsei, asigurându-vă că nu atingeți osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Toată TurciaToată Turcia
OsOs
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
8
Coaceți la 350 timp de 3 ore sau până când termometrul înregistrează 18
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
9
(Acoperiți curcanul liber cu folie dacă devine prea maro.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
10
Scoateți curcanul din cuptor. Acoperiți curcanul liber cu folie; lăsați să stea cel puțin 10 minute înainte de a sculpta. Aruncați portocalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
11
Se toarnă marinada rezervată într-o cratiță; aduceți la fierbere. Îndepărtați spuma din amestec cu o lingură cu fante; aruncați. Reduceți căldura la mediu; gatiti pana se reduce la 3 1/2 cani (aproximativ 15 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
12
Combinați 1/4 cană de bourbon și făină într-un castron mic, amestecând bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
13
Adăugați la marinada redusă; aduceți la fierbere și gătiți 1 minut, amestecând constant. Se amestecă 1/4 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
SareSare
14
Serviți sosul cu curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
SosSos
15
Garnisiți cu felii de portocale și crenguțe de pătrunjel, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
PătrunjelPătrunjel
16
Notă: pentru a înlocui un piept de curcan de 5 kilograme cu un curcan de 12 kilograme: omiteți cele 4 portocale decojite folosite pentru a umple întregul curcan; nu luați în considerare măruntaiele, gâtul, picioarele și aripile. Introduceți termometrul pentru carne în partea cărnoasă a pieptului de curcan, asigurându-vă că nu atingeți sternul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De CurcanPiept De Curcan
Toată TurciaToată Turcia
PortocaliuPortocaliu
Aripi De PuiAripi De Pui
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
17
Coaceți la 350 timp de 1 oră și 45 de minute sau până când termometrul înregistrează 17
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
18
(Acoperiți curcanul liber cu folie dacă devine prea maro.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista