Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul portocaliu-Bourbon. Această rețetă fără lactate servește 12 și costă $1.99 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 71G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 562 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână sare, făină, melasă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Orange Bourbon Crock Oală Piept De Curcan, Plăcintă Bourbon-Orange Pecan cu cremă Bourbon, și Blood orange & bourbon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Scoateți măruntaiele și gâtul din curcan; aruncați. Clătiți bine curcanul cu apă rece; se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Apă
2
Combinați sucul de portocale, apa, 1/2 cană bourbon și melasă într-o pungă de plastic cu fermoar de 2 galoane; adăugați curcan. Sigilați și marinați la frigider 4 până la 24 de ore, întorcând punga ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Melasă
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Toată Turcia
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
3
Scoateți curcanul din pungă, rezervând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Toată Turcia
4
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Legați capetele picioarelor cu șnur. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate și trageți sub pasăre.
6
Presărați 1/2 linguriță de sare în cavitatea corpului. Umpleți cavitatea cu portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Portocaliu
Sare
7
Așezați curcanul pe o tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit sau pe un raft așezat într-o tigaie de prăjire superficială. Introduceți termometrul pentru carne în partea cărnoasă a coapsei, asigurându-vă că nu atingeți osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Toată Turcia
Os
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Tigaie De Prăjire
Tigaie Pentru Pui
8
Coaceți la 350 timp de 3 ore sau până când termometrul înregistrează 18
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
9
(Acoperiți curcanul liber cu folie dacă devine prea maro.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
10
Scoateți curcanul din cuptor. Acoperiți curcanul liber cu folie; lăsați să stea cel puțin 10 minute înainte de a sculpta. Aruncați portocalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Portocaliu
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Cuptor
11
Se toarnă marinada rezervată într-o cratiță; aduceți la fierbere. Îndepărtați spuma din amestec cu o lingură cu fante; aruncați. Reduceți căldura la mediu; gatiti pana se reduce la 3 1/2 cani (aproximativ 15 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Tigaie Cu Sos
12
Combinați 1/4 cană de bourbon și făină într-un castron mic, amestecând bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
13
Adăugați la marinada redusă; aduceți la fierbere și gătiți 1 minut, amestecând constant. Se amestecă 1/4 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Sare
14
Serviți sosul cu curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Sos
15
Garnisiți cu felii de portocale și crenguțe de pătrunjel, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale
Pătrunjel
16
Notă: pentru a înlocui un piept de curcan de 5 kilograme cu un curcan de 12 kilograme: omiteți cele 4 portocale decojite folosite pentru a umple întregul curcan; nu luați în considerare măruntaiele, gâtul, picioarele și aripile. Introduceți termometrul pentru carne în partea cărnoasă a pieptului de curcan, asigurându-vă că nu atingeți sternul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Curcan
Toată Turcia
Portocaliu
Aripi De Pui
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
17
Coaceți la 350 timp de 1 oră și 45 de minute sau până când termometrul înregistrează 17
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
18
(Acoperiți curcanul liber cu folie dacă devine prea maro.)