Orange BBQ Baby spate coaste

Orange BBQ Baby spate coaste
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și fără lactate rețete pentru cutia de rețete, Orange BBQ Baby Back Ribs ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 890 calorii, 56G de proteine, și 48G de grăsime pe porție. Pentru 2,69 USD pe porție, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de coaste de porc pentru bebeluși, suc de portocale, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 64%. Rețete similare sunt BBQ Baby spate coaste, Beasty BBQ Baby spate coaste, și Bourbon BBQ Baby spate coaste.

Instrucțiuni

1
Așezați coastele cu osul în jos pe un suport într-o tigaie de prăjire superficială. Se acoperă și se coace la 325 CP timp de 2 până la 2-1 / 2 ore sau până se înmoaie; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OsOs
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
2
Într-un castron mic, combinați sosul de grătar, sucul de portocale și coaja; puneți deoparte 1 cană pentru servire. Umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit; folosind clești cu mâner lung, acoperiți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
CleșteClește
BolBol
3
Așezați coastele la foc direct; ungeți cu o parte din sos. Grătiți, acoperit, la foc mediu timp de 15-20 de minute sau până se rumenesc, rotind și ungând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Se servește cu sos rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos

Vin recomandat: Pinot Noir, Shiraz, Zinfandel

Baby Back Ribs funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Shiraz și Zinfandel. Coastele de porc și alte porcuri la grătar cu sosuri dulci și picante funcționează bine cu aceste vinuri roșii. Ai putea încerca Dragonette beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un altul într-un șir de recolte grozave în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o recoltă puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde și coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de rece a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze maturarea lentă, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă. 
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista