Opakapaka

Opakapaka
Opakapakan este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 6 porții. Această garnitură are 968 calorii, 8g de proteine, și 104G de grăsime pe porție. Pentru $ 4.09 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, tei, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Food52 are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pesto Maioneză Acoperită Pește Opakapaka, File De Opakapaka (Snapper) La Cuptor Cu Crustă De Macadamia, și Pește Opakapaka pe verdeață pentru copii Hirabara, vinetă de mere verde și Bruschetă Stilton pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gut și curățați peștele. Sau cumpărați unul care este deja curățat și gutted...be sigur că ochii sunt limpezi și peștele este într-adevăr foarte proaspăt...sau Las-o baltă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
2
Se amestecă uleiul de măsline și usturoiul tocat împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
3
Slather acest amestec peste și în cavitatea de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4
Puneți peștele pe un grătar fierbinte și gătiți până se termină. (de obicei 10 minute pe inch de pește)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Scoateți din grătar și îndepărtați cu grijă capul, pielea și dezosați peștele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Se ornează cu pătrunjel tocat și nuci Mac sotate în puțin unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
7
Strângeți puțin suc de lămâie proaspăt peste peștele filetat și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista