Opakapaka
Opakapakan este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 6 porții. Această garnitură are 968 calorii, 8g de proteine, și 104G de grăsime pe porție. Pentru $ 4.09 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, tei, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Food52 are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pesto Maioneză Acoperită Pește Opakapaka, File De Opakapaka (Snapper) La Cuptor Cu Crustă De Macadamia, și Pește Opakapaka pe verdeață pentru copii Hirabara, vinetă de mere verde și Bruschetă Stilton pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gut și curățați peștele. Sau cumpărați unul care este deja curățat și gutted...be sigur că ochii sunt limpezi și peștele este într-adevăr foarte proaspăt...sau Las-o baltă!
Se amestecă uleiul de măsline și usturoiul tocat împreună.
Slather acest amestec peste și în cavitatea de pește.
Puneți peștele pe un grătar fierbinte și gătiți până se termină. (de obicei 10 minute pe inch de pește)
Scoateți din grătar și îndepărtați cu grijă capul, pielea și dezosați peștele.
Se ornează cu pătrunjel tocat și nuci Mac sotate în puțin unt.
Strângeți puțin suc de lămâie proaspăt peste peștele filetat și serviți.