Onoare: tort de nucă de cocos cu umplutură de cremă de nucă de cocos și cremă de brânză cremă
Această rețetă servește 24 și costă 80 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 36g de grăsime, și un total de 642 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, amidonul de porumb, făina de tort și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tort de nucă de cocos prăjit Throwdown cu umplutură de nucă de cocos și unt de nucă de cocos, Tort de nucă de cocos prăjită cu umplutură de nucă de cocos și cremă de unt, și Full House: Cupcakes De Nucă De Cocos, Umplutură De Caș De Lămâie, Glazură De Nucă De Cocos-Lămâie, Nucă De Cocos Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați o tigaie cu brioșe cu 24 de garnituri de cupcake de dimensiuni obișnuite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Întindeți nuca de cocos mărunțită pe o foaie de copt și prăjiți ușor la cuptor până se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos Mărunțită
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Scoateți și răciți.
4
În vasul unui mixer electric cu suport echipat cu un accesoriu pentru palete, combinați zahărul, făina universală, făina de tort, praful de copt și sarea. La viteză mică, adăugați untul în bucăți mici. Apoi adăugați ouăle pe rând, urmate de albusurile. Într-un castron mic, combinați laptele și extractul de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Tort
Extract De Nucă De Cocos
1 1/3 Cană Melasă
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se adaugă amestecul în vasul de amestecare și se amestecă până se combină.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
6
Umpleți garniturile de cupcake aproximativ pe jumătate pline cu aluat și coaceți până când cupcakes-urile sunt setate și o scobitoare este îndepărtată curat, 20 până la 25 de minute. Răciți complet cupcakes-urile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
Gumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Odată răcit, sculptați o gaură superficială în fiecare cupcake și umpleți cu umplutură de cremă de nucă de cocos. Apoi, înghețați cupcakes-urile cu crema de brânză cremă și garnisiți cu nucă de cocos prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Tăiate în Felii
Stropi în Formă De Inimă
8
Într-o oală cu fund greu, încălziți smântâna grea, zahărul și untul până când zahărul s-a topit și amestecul este combinat. Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb, 1 lingură de apă și extractul de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoi
9
Împingeți amestecul de amidon de porumb în lichidul fierbinte și aduceți la fierbere. Continuați să gătiți amestecul până la grosime, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
10
Se ia de pe foc și se amestecă nuca de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
11
Lăsați amestecul să se răcească complet înainte de utilizare.
12
În vasul unui mixer electric cu suport echipat cu un accesoriu pentru palete, cremați untul și crema de brânză până la pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Adăugați extractul de vanilie și sarea. Adăugați treptat zahărul pudră până când se atinge consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Rulou Cu Fructe Galben
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă