Omletă într-o pungă
Omeletul într-o pungă este un fără gluten și primar rețetă cu 1 porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 53G de proteine, 55g de grăsime, și un total de 742 calorii. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de roșii, șuncă, brânză cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 64%. Încercați Omletă Cu Trei Ouă, Omleta Lox, și Omletă-în-un-bun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Crăpați ouăle într-o pungă mare de congelator resigilabilă. Apăsați cea mai mare parte a aerului și sigilați. Agitați sau strângeți pentru a bate ouăle. Deschideți punga și adăugați șunca, brânza, ceapa, ardeiul verde, roșiile, salsa și ciupercile. Strângeți cât mai mult aer și sigilați punga.
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere.
Puneți până la 8 pungi simultan în apa clocotită. Gatiti exact 13 minute. Deschideți punga și lăsați omleta să se rostogolească pe o farfurie. Omleta ar trebui să se rostogolească ușor.