Omletă Occidentală

Omletă Occidentală
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați omleta Occidentală. Această rețetă servește 2 și costă 1,16 USD pe porție. O porție conține 337 calorii, 22g de proteine, și 24g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Dacă aveți la îndemână șuncă de sodiu cu 3% mai puțin, ouă, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Omletă Occidentală, Omletă Occidentală, și Omletă Occidentală Cu Brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mediu, amestecând cu un tel.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Încălziți o tigaie antiaderentă de 8 inci la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați 1 linguriță de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi. Se amestecă ceapa, ardeii grași, cimbru și șuncă; saut 4 minute sau până când legumele sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
LegumeLegume
CeapăCeapă
CimbruCimbru
șuncășuncă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scoateți amestecul de legume din tigaie; pune deoparte. Tigaie curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Întoarceți tigaia la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați 1 linguriță de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați jumătate din amestecul de ouă în tigaie, înclinând tigaia pentru a se răspândi uniform; gatiti 1 minut sau pana cand marginile incep sa se fixeze. Ridicați marginea omletei cu o spatulă de cauciuc, înclinând tigaia pentru a rula amestecul de ouă nefierte pe fundul tigaiei. Repetați procedura pe marginea opusă a omletei. Gatiti 1 minut sau pana cand centrul este setat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
RolaRola
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
TigaieTigaie
8
Presărați 2 linguri de brânză uniform peste omletă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
9
Presărați jumătate din amestecul de legume peste brânză. Rulați spatula în jurul marginilor și sub omletă pentru a o slăbi din tigaie; pliați în jumătate. Glisați omleta pe o farfurie. Repetați procedura cu uleiul rămas, amestecul de ouă, brânza și amestecul de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
BrânzăBrânză
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
TigaieTigaie
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista