Omletă La Cuptor
Omleta la cuptor este o fără gluten și primar rețetă cu 6 porții. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 193 calorii, 16g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 110 gurmanzi și bucătari. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 55 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți brânză cheddar, ceapă, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Omletă De Mere La Cuptor, Omletă De Sparanghel La Cuptor, și Omletă La Cuptor.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o farfurie de caserolă de 8x8 inch și puneți-o deoparte.
Bateți împreună ouăle și laptele.
Adăugați sare de condimente, șuncă, brânză Cheddar, brânză Mozzarella și ceapă tocată.
Se toarnă în vasul de caserolă pregătit.
Coaceți neacoperit la 350 grade F (175 grade C) timp de 40 până la 45 de minute.