Omletă La Cuptor

Omletă La Cuptor
Omleta la cuptor este o fără gluten și primar rețetă cu 6 porții. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 193 calorii, 16g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 110 gurmanzi și bucătari. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 55 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți brânză cheddar, ceapă, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Omletă De Mere La Cuptor, Omletă De Sparanghel La Cuptor, și Omletă La Cuptor.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o farfurie de caserolă de 8x8 inch și puneți-o deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Bateți împreună ouăle și laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
3
Adăugați sare de condimente, șuncă, brânză Cheddar, brânză Mozzarella și ceapă tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, OpționalCrenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți MiciBetisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
4
Se toarnă în vasul de caserolă pregătit.
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
5
Coaceți neacoperit la 350 grade F (175 grade C) timp de 40 până la 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista