Omletă La Cuptor
Nevoie de o făină de dimineață fără gluten, primară, vegetariană și דל פחמימות,ă? Omleta la cuptor ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 170 calorii. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 129 de fani. Dacă aveți la îndemână unt, brânză cheddar, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce este destul de rău. Încercați Omletă La Cuptor, Omletă Occidentală La Cuptor, și Omleta la cuptor a fermierului pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 8x8 inci cu unt.
Bateți ouăle, smântâna, laptele și sarea într-un castron până se omogenizează. Se amestecă ceapa verde.
Se toarnă amestecul în vasul de copt pregătit.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când este setat, 25 până la 30 de minute.
Presărați brânză Cheddar peste ouă și continuați să coaceți până când brânza este topită, încă 2 până la 3 minute.