Omletă de Salsa cu ardei prăjiți și brânză

Omleta Salsan cu ardei prăjiți și brânză este o fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 2 porții. Acest fel principal are 169 calorii, 13g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, brânză cheddar pre-mărunțită, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Sandviș de mic dejun cu omletă Occidentală cu șuncă , ardei și Salsa, Omletă cu brânză pufoasă la cuptor cu Salsa de piersici, și Burrito de omletă cu brânză Jack și Salsa de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron, amestecând cu un tel. Se amestecă ardeiul roșu prăjit.
Topiți untul într-o tigaie antiaderentă de 8 inci la foc mediu.
Adăugați amestecul de ouă și gătiți 3 până la 5 minute sau până când este setat (nu amestecați).
Se presară cu brânză. Slăbiți omleta cu spatulă; pliați în jumătate. Glisați omleta pe o farfurie.
Se acoperă cu salsa și se presară cu coriandru.