Omletă cu șuncă și brânză
Omleta cu șuncă și brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 550 calorii, 48G de proteine, și 37g de grăsime. Pentru $ 2.78 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți brânză elvețiană, sare, arpagic și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Hawaiian șuncă și brânză Sliders, Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, și Șuncă și brânză Hash Brown caserola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateti impreuna primele 4 ingrediente.
Topiți 1 linguriță de unt într-o tigaie mică antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare, tigaie rotativă pentru a acoperi fundul uniform.
Adăugați jumătate din amestecul de ouă în tigaie. Ca amestec de ou începe să gătească, ridicați ușor marginile omleta cu o spatulă, și înclinați tigaie astfel încât porțiunea nefierte curge dedesubt. Gatiti 3 minute sau pana aproape setat. Flip omleta peste.
Presărați 1 parte de omletă cu jumătate din fiecare șuncă și brânzeturi. Ori în jumătate. Gatiti 1-2 minute sau pana se topeste branza. Pentru a face următoarea omletă, repetați cu restul de 1 linguriță de unt, amestec de ouă, șuncă și brânzeturi.