Omletă Cu Șuncă, Brânză Și Roșii Uscate La Soare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați șuncă, brânză și omletă de roșii uscate la soare. Această rețetă servește 20 și costă 15 cenți pe porție. O porție conține 37 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați brânză de vaci knudsen milkfat, brânză Cheddar cu lapte ascuțit, ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodles, și Pesto De Roșii Ușor Vegan Uscat La Soare.
Instrucțiuni
Bateți primele 3 ingrediente într-un castron mediu până se omogenizează. Se amestecă ceapa și roșiile.
Încălziți tigaia antiaderentă de 10 inci pulverizată cu spray de gătit la foc mediu.
Adăugați amestecul de ouă; gatiti 4 min. sau până aproape gata, ridicând ocazional marginea cu spatula și înclinând tigaia pentru a permite porțiunii nefierte să curgă dedesubt. Se acoperă cu șuncă și cheddar; gatiti 2 pana la 3 min. sau până când amestecul de ouă este setat și cheddar este topit.
Slip spatula sub omleta, vârful tigaie pentru a slăbi și ușor ori omleta în jumătate.