Omletă cu spanac și brânză
Omleta cu spanac și brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1 și costă 1,63 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 404 calorii, 24g de proteine, și 32g de grăsime per portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână roșii, ouă, spanac și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 14 minute. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Omletă cu spanac și brânză, Omletă Cu Spanac Și Brânză Albastră, și Omletă de spanac și brânză cu salată de fructe de fermă în vinetă de șampanie.
Instrucțiuni
Toarnă. Procesați ouăle și 2 lingurițe. apă într-un blender până se amestecă. Topiți untul într-o tigaie antiaderentă de 8 inci la foc mediu; adăugați spanac și roșii și sotati 1 minut sau până când spanacul este ofilit.
Adăugați amestecul de sare și ouă în tigaie.
Ridicați și înclinați. Pe măsură ce amestecul de ouă începe să gătească, ridicați ușor marginile omletei cu o spatulă și înclinați tigaia, astfel încât amestecul de ouă nefierte curge dedesubt, gătind până aproape setat (aproximativ 1 minut). Acoperiți tigaia și gătiți 1 minut.
Presărați omleta cu brânză și piper. Îndoiți omleta în jumătate, permițând brânzei să se topească. Glisați omleta gătită pe o farfurie de servire și condimentați cu sare după gust.
Se servește cu pâine prăjită cu unt și fructe proaspete.