Omletă cu ciuperci și Fontina
Omleta cu ciuperci și Fontinan este o fără gluten, primar și vegetarian felul principal. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 422 calorii. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cap la magazin și ridica piper, ciuperci buton, unt, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a utiliza până sherry uscat ai putea urma acest curs principal cu Budincă de pâine și unt ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Omletă de ciuperci și ardei gras cu Fontina, Omletă cu ceapă, dovlecei și Fontină, și Quiche Cu Ciuperci Și Fontina pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie antiaderentă de 8 inci la foc mediu-mare până la spumare.
Adăugați șalota și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Adăugați ciupercile și cimbru, condimentați cu câte un vârf de sare și piper și gătiți, amestecând rar, până când ciupercile se rumenesc, aproximativ 4 până la 5 minute.
Adăugați sherry și gătiți până se evaporă, aproximativ 1 minut.
Se transferă într-un vas mic rezistent la căldură și se lasă deoparte. Ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie; puneți tigaia deoparte.
Bateți ouăle, laptele și sarea și piperul măsurate într-un castron mare până la galben pal și gălbenușurile și albușurile sunt combinate uniform. Puneți deoparte 2 farfurii de servire.Topiți 1 lingură de unt în tigaia rezervată la foc mediu până la spumare.
Adăugați jumătate din amestecul de ouă (aproximativ 3/4 cană) în tigaie și amestecați constant cu o spatulă de cauciuc, mișcând ouăle până când formează caș mic, aproximativ 2 până la 3 minute. Agitați ușor tigaia și folosiți spatula pentru a răspândi uniform amestecul de ouă pe tigaie—partea superioară a ouălor ar trebui să aibă o consistență cremoasă.
Se presară cu jumătate din brânză.
Întindeți jumătate din amestecul de ciuperci pe treimea mijlocie a amestecului de ouă.
Scoateți tigaia de pe foc. Folosind spatula, pliați o treime din omletă peste și pe ea însăși, asigurându-vă că o pliați peste umplutură. Împingeți ușor partea pliată a omletei spre marginea cratiței. Înclinați tigaia peste una dintre farfuriile de servire și rotiți omleta pe farfurie, cu cusătura în jos. Repetați cu lingura rămasă de unt, ouă, fontină și umplutură de ciuperci.