Omleta cu ciuperci și Fontinan este o fără gluten, primar și vegetarian felul principal. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 422 calorii. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cap la magazin și ridica piper, ciuperci buton, unt, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a utiliza până sherry uscat ai putea urma acest curs principal cu Budincă de pâine și unt ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Omletă de ciuperci și ardei gras cu Fontina, Omletă cu ceapă, dovlecei și Fontină, și Quiche Cu Ciuperci Și Fontina pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie antiaderentă de 8 inci la foc mediu-mare până la spumare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați șalota și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
3
Adăugați ciupercile și cimbru, condimentați cu câte un vârf de sare și piper și gătiți, amestecând rar, până când ciupercile se rumenesc, aproximativ 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ciuperci
Cimbru
4
Adăugați sherry și gătiți până se evaporă, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
5
Se transferă într-un vas mic rezistent la căldură și se lasă deoparte. Ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie; puneți tigaia deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tigaie
Bol
6
Bateți ouăle, laptele și sarea și piperul măsurate într-un castron mare până la galben pal și gălbenușurile și albușurile sunt combinate uniform. Puneți deoparte 2 farfurii de servire.Topiți 1 lingură de unt în tigaia rezervată la foc mediu până la spumare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Gălbenuș De Ou
Unt
Ouă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bateti
Bol
7
Adăugați jumătate din amestecul de ouă (aproximativ 3/4 cană) în tigaie și amestecați constant cu o spatulă de cauciuc, mișcând ouăle până când formează caș mic, aproximativ 2 până la 3 minute. Agitați ușor tigaia și folosiți spatula pentru a răspândi uniform amestecul de ouă pe tigaie—partea superioară a ouălor ar trebui să aibă o consistență cremoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu Grosier
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Tigaie
8
Se presară cu jumătate din brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
9
Întindeți jumătate din amestecul de ciuperci pe treimea mijlocie a amestecului de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Ouă
10
Scoateți tigaia de pe foc. Folosind spatula, pliați o treime din omletă peste și pe ea însăși, asigurându-vă că o pliați peste umplutură. Împingeți ușor partea pliată a omletei spre marginea cratiței. Înclinați tigaia peste una dintre farfuriile de servire și rotiți omleta pe farfurie, cu cusătura în jos. Repetați cu lingura rămasă de unt, ouă, fontină și umplutură de ciuperci.