Omletă cu brânză elvețiană
Rețeta de omletă cu brânză elvețiană poate fi preparată în aproximativ 50 de minute . Pentru 2,11 dolari per porție , această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest mic dejun are 694 de calorii , 36 g de proteine și 52 g de grăsimi per porție. Această rețetă are 8 porții. Un amestec de ouă, cuburi de pâine, unt și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 3 persoane au preparat această rețetă și ar face-o din nou. Este oferită de Allrecipes. Per total, această rețetă obține un scor solid de 61% . Încercați omletă de creveți cu usturoi și fasole neagră , micul dejun țărănesc: omletă de tofu și legume cu cartofi prăjiți și omletă de mic dejun cu cârnați de curcan, mangold și cartofi dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți slănina într-o tigaie mare și adâncă. Gătiți la foc mediu-mare până se rumenește uniform.
Scurgeți, sfărâmați și dați deoparte.
Combinați cuburile de pâine și laptele.
Scurgeți după 5 minute. Într-un bol separat, bateți împreună laptele, ouăle, sarea și piperul.
Într-o tigaie sau cratiță mare, topiți 1/4 cană de unt la foc mediu.
Adăugați amestecul de ouă și amestecați până se înmoaie. Nu gătiți complet.
Adăugați cuburile de pâine înmuiate și puneți-le într-o tavă de copt de 23x33 cm unsă.
Presărați brânză rasă deasupra caserolei. Într-un castron mic, amestecați untul și pesmetul.
Presărați acest amestec peste brânză și apoi adăugați bacon deasupra. Acoperiți și dați la frigider peste noapte.
A doua zi dimineață, preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 40 de minute.