Omletă Crocantă De Orez
Omleta de orez crocantă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 267 calorii, 12g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,49 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ardei iute, ceapă verde, mazăre de zăpadă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Omurice (Orez Japonez De Omletă), Orez brun prăjit cu omletă de coriandru, și [] Omletă de somon afumat cu sos de soia dulce & Sriracha & cum să aibă omletă pentru cină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Încălziți uleiul într-o tigaie rezistentă la cuptor de 10 inci la foc mediu.
Adăugați orezul, întorcându-l în aglomerări cu o lingură mare până când este ușor crocant, aproximativ 5 minute.
Adăugați scallions, ardei iute și mazăre de zăpadă și gătiți, amestecând frecvent până când încep să se limpezească, aproximativ 3 minute.
Adăugați mugurii de fasole și gătiți încă 1 minut. Se amestecă sosul de soia în ouă și apoi se toarnă peste orez și legume în tigaie. Reduceți căldura la minim și gătiți, netulburat, 5 minute.
Introduceți tigaia în cuptor și gătiți 5 până la 7 minute sau până când ouăle sunt setate.
Bacsis: faceți orez într-o tigaie cu fundul greu, astfel încât să nu se ardă.