Omletă afumată cu cotlet și brânză

Omletă afumată cu cotlet și brânză
Omleta afumată cu cotlete și brânză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție conține 432 calorii, 41G de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,56 USD pe porție. Dacă aveți unt, ouă, cotlet de porc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Bate și cotlet: Knockwurst cu varză murată condimentată și cotlet de porc afumat cu slănină, măr și ceapă, Omletă De Pește Afumat, și pentru omleta de somon afumat.

Instrucțiuni

1
Gatiti carnea de porc tocata intr-o tigaie antiaderenta de 8 inci sau o tigaie grea cu laturile inclinate la foc mediu-mic 5 minute sau pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați roșiile și ceapa și gătiți, amestecând des, până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
CeapăCeapă
3
Scoateți amestecul de porc din tigaie; pune deoparte. Ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
4
Bateți împreună ouăle și următoarele 3 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Se topește 1 linguriță. unt în aceeași tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se toarnă un sfert de amestec de ouă în tigaie. Pe măsură ce amestecul de ouă începe să gătească, ridicați ușor marginile omletei cu o spatulă și înclinați tigaia, astfel încât porțiunea nefiertă curge dedesubt. Gatiti 1-2 minute sau pana aproape gata. Întoarceți omleta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Presărați 1 parte de omletă cu câte o pătrime de brânză și amestec rezervat de porc tocat. Gatiti 1 minut sau pana cand branza incepe sa se topeasca. Glisați partea umplută a omletei pe o farfurie, răsturnând partea rămasă a omletei peste umplutură. Repetați procedura de 3 ori cu restul de unt, amestec de ouă, brânză și amestec de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
BrânzăBrânză
Carne De PorcCarne De Porc
OuăOuă
8
Serviți imediat.
9
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit cotlete de porc afumate Smithfield. Puteți înlocui 1 (15-oz.) cutie de legume cu aromă de legume înlocuitor de ouă pentru ouă, pătrunjel, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înlocuitor De Ouăînlocuitor De Ouă
Cotlet De PorcCotlet De Porc
LegumeLegume
PătrunjelPătrunjel
PiperPiper
OuăOuă
SareSare
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista