Old Fashioned Peach Cobbler (Aka Peach Puzzle)
Old Fashioned Peach Cobbler (aka Peach Puzzle) ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 7. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 433 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Un amestec de extract de vanillan, zahăr, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Cizmar De Piersici De Modă Veche, Cizmar De Piersici De Modă Veche, și Cizmar De Piersici De Modă Veche.
Instrucțiuni
Setați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Adăugați făină, zahăr, praf de copt și sare în vasul unui robot de bucătărie. Puls de mai multe ori pentru a se amesteca.
Adăugați 4 linguri de bucăți de unt și pulsați de mai multe ori până când untul este încorporat ca bucăți mici.
Transferați amestecul într-un castron mare.
Într-un castron mic amestecati împreună ou și lapte, apoi se adaugă lichid la amestecul de făină. Se amestecă cu o lingură până se încorporează bine și începe să se formeze un aluat lipicios. Întoarceți aluatul pe o suprafață foarte bine făinată și presărați blatul cu făină, apoi frământați ușor până când aveți un aluat moale și funcțional. Înfășurați aluatul în folie de plastic și dați-l la frigider în timp ce pregătiți umplutura.
Ungeți cu generozitate un vas de plăcintă de 9 inci.
Așezați o ceașcă de ceai inversată sau un ramekin de 6 uncii în centrul plăcii de plăcintă și ungeți exteriorul Cupei.
Așezați piersicile, tulpina în jos în vas, distanțându-le uniform.
Într-o cratiță medie adăugați zahăr, sare, restul de 3 linguri unt, apă și extract de vanilie.
Se încălzește la mediu, amestecând până când zahărul s-a dizolvat și untul s-a topit.
Se toarnă siropul uniform peste piersici.
Întindeți aluatul de biscuiți, astfel încât să aveți un cerc mare care să acopere piersicile (aproximativ 11 inci). Trageți aluatul peste piersici (aluatul va fi elastic) și apăsați aluatul astfel încât să se potrivească în jurul piersicilor (nu apăsați aluatul în părțile laterale ale tigăilor).
Coaceți timp de 30 până la 35 de minute sau până când vârful biscuitului se rumeneste.
Scoateți din cuptor și puneți-l pe o grătar pentru a se răci timp de 30 de minute.
Odată ce cizmarul s-a răcit, așezați o farfurie mare de servire peste vasul de plăcintă și inversați rapid pentru a nu vărsa sucul. Feliați astfel încât fiecare bucată să aibă o piersică plină și stropiți cu sirop suplimentar.
Serviți imediat cu frișcă sau înghețată de vanilie.