Old Bay Tilapia, Cartofi Dulci Și Legume
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Old Bay Tilapia, cartofii dulci și legumele ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 1. O porție conține 1224 calorii, 114g de proteine, și 38g de grăsime. Pentru $12.83 pe portie, această rețetă acoperă 73% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână roșii, ardei gras, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, ceea ce este uimitor. Rețete similare includ Old Bay Tilapia, cartofi dulci și legume, Tilapia și legume cu sos de ardei roșu, și Tilapia la cuptor cu legume, ierburi și vin.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.spălați și frecați cartofii dulci (sau îndepărtați pielea, dar îmi place să-l păstrez).
Tăiați-le în cuburi de aproximativ 3/4 inch.
Așezați într-o tigaie de 13x9 inch.Se toacă ceapa și ardeii în felii de 1 inch cu 1/4 inch. (Cred că vasul arata mai bine atunci când acestea sunt această dimensiune. Nu contează cât de mari sunt.)
Se adaugă în tigaie.Roșii tăiate cubulețe.
Adăugați la tigaie cu alte legume.
Adăugați ulei de măsline, condimente old bay, piper și pătrunjel după gust. Se amestecă bine pentru a acoperi legumele.
Coaceți în cuptor timp de 25 de minute.
Adăugați filete tilapia în partea de jos a tigaiei, scoopând legumele deoparte și acoperind peștele cu unele dintre legume.
Coaceți încă 20 de minute până când fulgii de pește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.