Okra Sambal Cu Foc Wok
Wok-Fired Okra Sambal necesită aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 185 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 10 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca garnitură. Un amestec de sambal oelek, șalotă prăjită, okra și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este remarcabil. Încercați Okra Sambal Cu Foc Wok, Rețetă Sambal Okra (degetele doamnei sambal), și Cartofi și okran în sos sambal pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de arahide într-un wok sau tigaie la foc mediu.
Adăugați pasta de chili și prăjiți, amestecând, aproximativ 3 minute.
Adăugați 2 linguri de sare și toate, cu excepția a 1 linguriță de zahăr și gătiți până când zahărul începe să se caramelizeze, aproximativ 5 minute.
Încălziți aproximativ 4 inci ulei de arahide într-o oală medie la foc mediu-mare până când un termometru prăjit înregistrează 375 de grade F. lucrând în loturi, prăjiți okra până la verde strălucitor, aproximativ 30 de secunde, apoi îndepărtați cu un skimmer de sârmă sau o lingură cu fante și scuturați excesul de ulei.
Adăugați okra în wok cu sosul de chili și aruncați aproximativ 1 minut.
Adăugați sosul de stridii, 1/2 linguriță de piper și restul de 1 linguriță de zahăr și aruncați încă 30 de secunde.
Se transferă într-un castron de servire și se acoperă cu șalotele și ardeiul chile.