Okra prăjită picantă cu șalotă crocantă
Okra prăjită picantă cu șalotă crocantă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 57 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Un amestec de șalotă, okra, sambal oelek și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Okra Prăjită Crocantă, Okra Prăjită Crocantă, și Okra Prăjită Crocantă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, încălziți 2 centimetri de ulei vegetal la 35
Într-un castron, acoperiți creveții uscați cu apă fierbinte.
Se lasă la macerat 10 minute.
Scurgeți și tocați creveții.
Adăugați șalotele feliate în uleiul fierbinte și gătiți până se rumenesc și crocante, aproximativ 2 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați șalotele pe o farfurie.
Puneți un raft mare peste o foaie de copt lângă aragaz.
Adăugați okra în uleiul fierbinte și prăjiți până se înmoaie și verde strălucitor, aproximativ 1 minut. Folosind o lingură cu fante, transferați okra pe raftul mare.
Adăugați okra și creveții uscați și amestecați la foc mare până la fierbinte, aproximativ 1 minut.
Adăugați sambal oelek și aruncați pentru a acoperi okra.
Scoateți tigaia de pe foc și condimentați okra cu sare.
Transferați okra într-un castron mare, puțin adânc. Se acoperă cu șalotele prăjite și ardeiul roșu și se servește.