Okra Carbonizată
Okra carbonizată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 108 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de coriandru, garam masala, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este super. Rețete similare includ Okra carbonizată cu gem de slănină, Okra carbonizată cu Tomatillos, și Okra carbonizată cu roșii.
Instrucțiuni
Radeți coaja de la 2 tei la egal cu 2 1/2 lingură.; strângeți sucul din aceleași 2 limes la egal cu 5 linguri.
Tăiați varul rămas în 8 pene.
Aruncați împreună okra, următoarele 5 ingrediente, coaja de tei și sucul de lămâie într-un castron. Acoperiți și răciți 1 oră.
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 de căldură (medie-mare).
Scoateți okra din marinată, aruncând marinada. Grill okra, fără capac de grătar, 10 până la 15 minute sau doar până când este fraged și ușor carbonizat, întorcându-se des.
Se presară coriandru; se servește cu pene de var.