Oh Heavens: chipsuri de cartofi prăjiți cu untură cu boia afumată și Scallions

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați Oh Heavens: chipsuri de cartofi prăjiți cu untură cu boia afumată și Scallions. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 148 calorii, 4G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. 1090 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de scallions, untură de pășunat, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este extraordinar. Încercați Chipsuri de cartofi de Paprika afumate colorate la cuptor cu sos Sriracha-smântână, Chipsuri De Păstârnac De Boia Afumată, și Chipsuri De Ardei Iute, Lime Și Paprika Afumată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați cartofii cât mai subțire posibil (nu mai groși de 1/32 inch) folosind o mandolină. Dacă nu aveți o mandolină, obțineți una; se vor tăia lin, subțire și mai uniform decât cel mai bun cuțit și sunt esențiale în pregătirea multor feluri de mâncare, nu doar a chipsurilor de cartofi de casă.Aruncați cartofii într-un bol mare de amestecare cu cultură de început și apă, pentru a acoperi. Lăsați cartofii să se cultive în apă timp de una până la două zile la temperatura camerei.După una până la trei zile de fermentare, scurgeți cartofii și clătiți-i bine. Bateți-le cât mai uscate cu un prosop de bucătărie.Topiți untura într-o tigaie peste o flacără moderat mare.Prăjiți chipsurile de cartofi, în loturi mici, astfel încât chipsurile să plutească liber în untură și să se întoarcă după cum este necesar, până când sunt crocante și fierte – aproximativ două minute.
Scurgeți chipsurile de cartofi de casă pe un prosop de bucătărie, așteptați un minut sau două și apoi întoarceți-le în tigaie pentru încă treizeci până la patruzeci și cinci de secunde pe lot.
Scoateți-le cu o lingură cu fante și scurgeți-le din nou.Condimentează cu scallions feliate, boia spaniolă și sare de mare nerafinată.
Serviți imediat aceste chipsuri de cartofi de casă sau păstrați-le într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de una până la două săptămâni (dacă durează atât de mult!)