Octoberfest Roast

Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Friptura Octoberfest ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru $3.65 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 487 calorii, 68G de proteine, și 16g de grăsime. Este adus la tine de Allrecipes. 105 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, usturoi, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 55 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 96%, care este mare. Rețete similare includ Friptură de curcan cu pecan, cârnați și umplutură de castane și șalotă prăjită, Friptură Simplă La Cuptor Friptură De Porc, și Yankee Pot Roast-faceți o friptură perfectă cu oala noastră, este ușor de făcut.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Încălziți uleiul vegetal într-un cuptor olandez la foc mediu; rumeniți oala prăjită pe toate părțile în cuptorul olandez fierbinte, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Se amestecă muștarul Dijon, zahărul brun, usturoiul și nucșoara împreună într-un castron mic; se întinde uniform peste friptura rumenită.
Puneți feliile de ceapă deasupra fripturii.
Se toarnă berea și bulionul de vită peste friptura de oală; condimentează cu sare și piper negru. Acoperiți cuptorul olandez.
Prăjiți în cuptorul preîncălzit până se înmoaie complet, aproximativ 3 1/2 ore.
Scoateți capacul din cuptorul olandez în ultimele 20 de minute de gătit.
Transferați friptura într-un platou și acoperiți cu folie de aluminiu; se lasă să se odihnească timp de 10 minute.
În timp ce carnea se odihnește, bateți amidonul de porumb și apa împreună într-un castron mic; amestecați suspensia de amidon de porumb în sucurile rămase în cuptorul olandez.
Puneți cuptorul olandez la foc mediu; aduceți sosul la fierbere mică și gătiți și amestecați până se îngroașă.
Serviți pe lateral ca sos sau feliați carnea de vită și turnați peste felii pe un platou.