Ochii pe tine

Ochii pe tine
Ai nevoie de o garnitură fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap? Eyes On You ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine, 18 g de grăsimi și un total de 495 de calorii. Pentru 100 de cenți per porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 231 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și cumpărați colorant alimentar neon, bomboane roșii, marshmallows și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 12%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Ochii întârziați, Ochii de triton și Ochii înfricoșători.

Instrucțiuni

1
Nuanțați glazura de vanilie cu verde neon cu colorantul alimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
50 De Mini M&M Roșii Sau Bomboane Roșii50 De Mini M&M Roșii Sau Bomboane Roșii
Mini M&M Roșii Sau Bomboane RoșiiMini M&M Roșii Sau Bomboane Roșii
2
Întindeți o grămadă generoasă de glazură deasupra cupcakes. În timp ce glazura este încă udă, stropiți blaturile cu stropii violet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura De Decor MaroGlazura De Decor Maro
1 Tub (4,25 Uncii) Glazură Maro Pentru Decorare1 Tub (4,25 Uncii) Glazură Maro Pentru Decorare
Tub Maro Decorare GlazurăTub Maro Decorare Glazură
Sireturi De Lemn DulceSireturi De Lemn Dulce
3
Tăiați șireturile negre din lemn dulce în aproximativ 50 de bucăți lungi de aproximativ 3 până la 5 inchi. Introduceți un capăt al șiretului în partea laterală a marshmallows. Puneți un punct mic de glazură maro pentru decorare pe un capăt plat al marshmallow și atașați un M&M roșu pentru a face un glob ocular.
Ingrediente de care veți avea nevoie
50 De Mini Bezele50 De Mini Bezele
Stropi VioletStropi Violet
1/4 Cană Stropi Violet1/4 Cană Stropi Violet
4
Introduceți șireturile de lemn dulce, câte 8 până la 10 pe cupcake, ca ochi sălbatici deasupra fiecărui cupcake. Repetați cu lemnul dulce rămase, cu ochii de marshmallow și cu prăjiturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi VioletStropi Violet
Stropi VioletStropi Violet
1/4 Cană Stropi Violet1/4 Cană Stropi Violet
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista