Ochi de coaste la grătar cu salată de roșii și Rucola
Ochiul de coaste la grătar cu salată de roșii și rucola ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Pentru $ 7.48 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 58G de proteine, 54g de grăsime, și un total de 739 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sare și piper kosher, oțet balsamic, friptură de ochi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Salată de pui la grătar-rucola cu salsa de roșii la grătar, Ton la grătar cu roșii marinate și salată de rucola, și Salată de legume la grătar, rucola și roșii galbene.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți un grătar pe gaz la foc mediu-mare pe o parte și foc mediu pe cealaltă.
Condimentează generos friptura cu sare și piper. Folosiți un prosop de ceai curat pentru a peria grătarele cu ulei.
Grătați friptura pe fiecare parte timp de 5 până la 6 minute pentru mediu.
Scoateți din grătar și lăsați să se odihnească timp de 5 minute. În timp ce friptura se odihnește, pregătiți salata.
Într-un castron separat, adăugați oțetul și stropiți în uleiul de măsline în timp ce bateți și condimentați cu sare și piper.
Adăugați rucola și roșiile și aruncați pentru a acoperi. Împărțiți și aranjați salata între două farfurii. Se taie friptura și se împarte între cele două plăci.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care îl puteți încerca este Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 35 de dolari.
Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
Bancroft Ranch Merlot din 2006 este o culoare bogată de granat și este plină de arome de fructe negre coapte, condimente maro și un indiciu de coajă de portocală. Taninurile sale rafinate și profunzimea aromei îl fac unul dintre cele mai memorabile vinuri Beringer din Muntele Howell.Amestec: 93% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon și 3% Cabernet Franc