Ochi de coaste la grătar cu roșii și sos de Chile Poblano

Ochi de coaste la grătar cu roșii și sos de Chile Poblano
Gratar coaste ochi cu roșii și sos de Chile Poblano este un fără gluten, fără lactate și דל פחמימות, felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 6,13 USD pe porție. O porție conține 707 calorii, 48G de proteine, și 54g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți ardei iute poblano, piper, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Amidon De Porumb Cu Ciocolată ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cina In Seara Asta: Crema De Chile Poblano (Prăjită Chile Poblano Supa), Pește întreg la grătar cu roșii prăjite-sos Chile, și Salată de porumb la grătar și poblano Chile pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Așezați ardeii iute direct peste o flacără de gaz sau așezați pe un grătar până se înnegresc pe toate părțile și se înmoaie, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Așezați ardeii prăjiți într-un bol. Acoperiți și lăsați-le la abur, 10 până la 15 minute. Cojiți chilii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Tăiați tulpinile, tăiați chilii pe lungime în jumătate și răzuiți orice semințe. Tăiați aproximativ chilii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
4
Combinați oregano, semințele de fenicul și ardeiul roșu zdrobit într-un mortar. Grind cu un pistil la o pulbere grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
5
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Se adaugă amestecul de plante și se amestecă până se parfumează și uleiul se fierbe, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
7
Adăugați usturoiul și amestecați 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
8
Adăugați roșiile zdrobite, bulionul, pasta de roșii și poblanii tocați. Aduceți la foc mic, amestecând pentru a amesteca. Reduceți căldura la minim și fierbeți timp de 5 minute pentru a amesteca aromele. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru CondimentareNucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
9
Pentru fripturi: într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb, sarea și piperul pentru a se amesteca uniform. Frecați o generoasă 1/2 linguriță de amestec de condimente peste fiecare parte a fiecărei fripturi pentru a acoperi. Aranjați fripturile pe o foaie de copt și congelați timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Preîncălziți o tigaie cu grătar (de preferință fontă) la foc mare timp de 4 până la 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
11
Ungeți tigaia cu ulei. Gatiti fripturile pana cand fundul este crocant, aproximativ 5 minute. Întoarceți fripturile și gătiți din nou până când partea de jos este crustă, dar centrul este încă mediu-rar, cu aproximativ 4 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
12
Transferați fripturile pe un platou sau pe farfurii individuale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
13
Lăsați să stea 5 minute. Puneți sosul alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Tinga Rio Reserve Merlot cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tinga Rio Reserve Merlot
Tinga Rio Reserve Merlot
De culoare roșu rubiniu, cu note de zmeură și căpșuni pe nas. Condimentele dulci au venit pe palat din stejarul francez și American, iar palatul se termină cu taninuri rotunde moi. Certificat Vegan durabil și certificat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Revista