Ochi de aragaz lent de friptură rotundă cu legume
Ochi aragaz lent de friptură rotundă cu legume ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 6.66 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție conține 271 calorii, 35g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 15 minute. Dacă aveți la îndemână pudră de ceapă, boia de ardei, țelină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 73%. Rețete similare sunt Friptură de porc cu aragaz lent cu legume, Friptură de vițel cu legume rădăcinoase (aragaz lent), și Friptură de vită cu aragaz lent și legume cu sos de hrean.
Instrucțiuni
Amestecați boia de ardei, oregano, praf de usturoi, praf de ceapă, sare și piper negru împreună într-un bol; frecați uniform peste friptură.
Aranjați cartofii, morcovii, țelina și ceapa în fundul unui aragaz lent.
Puneți friptura deasupra legumelor.
Bateți bulionul de vită, vinul Marsala și sosul se amestecă împreună într-un bol; se toarnă peste friptură și legume.
Gatiti la mic pana cand carnea este complet gatita si legumele sunt fragede, aproximativ 8 ore (sau la mare timp de 5 ore).
Se strecoară sosul într-un bol și se amestecă cu făină până se îngroașă.
Serviți pe partea de friptură și legume.