Oale de Cr Pcormme cu ciocolată, Chile și Espresso
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați Pots de Cr Pcormme cu ciocolată, Chile și Espresso. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 551 calorii, 8g de proteine, și 47G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, pudră de espresso instant, frișcă ușor bătută și dulce de leche și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Ciocolata-Espresso oale de Cr cca, Oale espresso de ciocolată de Cr cca, și Ciocolata-Espresso oale de Cr cca pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Într-o cratiță mică, aduceți crema la foc mic.
Adăugați ardeii iute, acoperiți și lăsați deoparte să se absoarbă timp de 45 de minute. Strecurați crema într-un castron și aruncați ardeii iute.
Într-o cratiță medie, combinați ciocolata și 1/2 cană din smântâna strecurată și gătiți la foc mic, amestecând, până când ciocolata se topește.
Bateți zahărul și sarea. Amestecați crema strecurată rămasă în cratiță. Încălziți ușor crema de ciocolată la foc mic.
Într-un castron mediu, folosind un mixer electric, bateți gălbenușurile până se îngroașă ușor. La viteză mică, bateți o pătrime din crema caldă de ciocolată împreună cu pudra de vanilie și espresso. Întoarceți amestecul în crema de ciocolată din cratiță și gătiți la foc mic timp de 3 minute, amestecând continuu.
Puneți șase ramekine de 4 uncii într-o tigaie și împărțiți crema între ele. Umpleți tigaia cu suficientă apă clocotită pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale ramekinelor. Acoperiți tigaia cu folie și introduceți mai multe găuri în partea de sus.
Coaceți timp de 25 de minute sau până când cremele sunt doar setate și s-a format o margine întunecată în jurul marginii.
Scoateți folia și lăsați cremele să se răcească în apă, aproximativ 20 de minute. Se da la frigider pana la rece, cel putin 3 ore.
Se servește cu frișcă și dulce de leche încălzit.