Oale de ciocolata de Crcumperme
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați oale de ciocolată de Cr cca. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1678 calorii, 26g de proteine, și 126g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.37 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați lapte omogenizat, smântână grea, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Vase de ciocolata de Creme, Oale de ciocolata de Crcumperme, și Vase de ciocolata de Creme pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Puneți ciocolata și sarea într-un castron mediu rezistent la căldură. Pune deoparte.
Într-o cratiță medie, combinați laptele, smântâna și zahărul. Se aduce la fierbere scăzută, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Se toarnă amestecul fierbinte în trei adaosuri peste ciocolată, amestecând între fiecare adăugare pentru a combina.
Lăsați amestecul de ciocolată să se răcească la temperatura camerei, aproximativ 30 de minute; un termometru cu citire instantanee ar trebui să înregistreze 70 F până la 75 F.
Aduceți un fierbător mare de apă la fierbere.
Într-un castron separat, amestecați ouăle și gălbenușurile. Folosiți un tel sau un blender de imersie pentru a le combina cu amestecul de ciocolată răcit pentru a face o cremă.
Turnați amestecul de cremă printr-o strecurătoare cu plasă fină într-un bol curat cu 4 căni, cu un gura de scurgere, cum ar fi o cană mare de măsurare.
Împărțiți optsprezece borcane de 2 uncii sau nouă ramekine de 4 uncii între două tigăi de prăjire de 9 pe 13 inci.
Se toarnă amestecul de cremă în borcane până la baza gâtului sau se împarte între ramekins. Turnați cu grijă apă fierbinte în Tigăi pentru a ajunge la o treime din drum pe părțile laterale ale cremelor. Acoperiți fiecare tigaie bine cu folie.
Așezați fiecare tigaie pe un suport pentru cuptor și coaceți timp de 20 de minute, apoi deschideți cu grijă fiecare capac (departe de față) pentru a elibera puțin abur. Acoperiți din nou tigăile și coaceți încă 10 minute. Eliberați aburul și apoi recuperați și coaceți până când cremele sunt ferme, cu aproximativ 20 de minute mai mult. (Întregul proces ar trebui să dureze aproximativ 35 până la 40 de minute în total pentru ambele dimensiuni.)
Transferați cu grijă tigăile pe un suport de sârmă și descoperiți. Lăsați cremele în apa fierbinte să se răcească timp de 15 sau 20 de minute, apoi ștergeți fiecare cană curată. Acoperiți fiecare porție cu capace de borcan sau plastic și puneți la frigider oalele de CR pcormme până când sunt bine reci, aproximativ 2 până la 3 ore.
Se servește garnisit cu o păpușă de frișcă și o grătar de ciocolată. Acestea se vor păstra la frigider, acoperite, până la 3 zile.