O Tocană De Legume-Tabakh Rohoo

O Tocană De Legume-Tabakh Rohoo
Nevoie de o fără gluten și întreg 30 de feluri principale? O tocană de legume-Tabakh Rohoo ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 189 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,94 USD pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți cardamom măcinat, cartofi, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ghee ai putea urma acest curs principal cu Budincă de orez cu fistic, stafide și șofran ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 70%. Încercați Tocană De Șuncă Și Legume, Șuncă și tocană de legume, și Tocană De Legume pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți ghee-ul într-o oală mare la foc mediu-mare și amestecați carnea de miel. Gatiti si amestecati pana se rumeneste uniform. Condimentează cu ienibahar, scorțișoară, cuișoare, nucșoară și cardamom și amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
GheeGhee
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Puneți un strat de ceapă deasupra Mielului în oală, dar nu amestecați. Se acoperă cu straturi de cartofi, vinete, dovlecei și roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Repetați straturile de legume până când le-ați consumat, terminând cu roșii deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
4
Așezați ardeiul chile în centrul roșiilor. Se condimentează cu sare. Se diluează pasta de roșii în apă și se toarnă peste legume. Se aduce la fierbere, se reduce focul la minim și se fierbe 1 oră, până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Cu un mortar și pistil, zdrobiți împreună usturoiul, un vârf de sare și menta uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mentă UscatăMentă Uscată
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
6
Se amestecă cu 2 linguri de lichid din oală și se lasă cu linguri peste legumele din oală, dar nu se amestecă. Se fierbe încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Transferați tocanita într-un castron larg sau într-un vas de servire, răsturnând ușor oala și lăsând-o să alunece în vasul de servire, menținând în același timp straturile sale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Presărați cu ghee, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GheeGhee
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții8
Scor De Sănătate34
Revista