O Piață Farmers Peach Cobbler

O Piață Farmers Peach Cobbler
Rețeta unui cizmar de piersici din Piața Fermierilor este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un mare fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Pentru $5.46 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 1499 calorii. Această rețetă servește 1. 22 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de suc de lămâie, sare de Himalaya, îndulcitorul la alegere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piața Fermierilor Spaghete, Pizza Pentru Piața Fermierilor, și Chowder De Piață Pentru Fermieri.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Fess Parker Santa Barbara Riesling cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții1
Scor De Sănătate14
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista