O'Brien Kielbasa Tigaie

O'Brien Kielbasa Tigaie
Dacă aveți aproximativ 25 de minute de petrecut în bucătărie, O'Brien Kielbasa Skillet ar putea fi o rețetă remarcabilă fără gluten, fără lactate și 30 de rețete de încercat. Pentru 1,22 USD per porție , primești o garnitură care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14 g de proteine , 29 g de grăsimi și un total de 434 de calorii . Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Dacă aveți la îndemână cartofi o'brien, ardei gras, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 62% , acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Easy Chicken, Kielbasan și Paella cu creveți , Kielbasa cu varză de Bruxelles în sos de cremă de muștar și Pui prăjit la tigaie cu lapte .

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, cârnați maro; se scoate cu o lingura cu fanta si se pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați cartofii și uleiul la picurare. Acoperiți și gătiți la foc mediu timp de 10 minute, amestecând din când în când. Asezonați cu piper. Puneți cârnații în tigaie; acoperiți și gătiți până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista