Rețeta Curry de năut și legume este gata în aproximativ 35 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă servește 4 și costă 2,99 USD pe porție. O porție conține 388 calorii, 26g de proteine, și 6g de grăsime. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți tofu, roșii, miso și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma năutul, puteți urma acest fel principal cu Brownies fără alergeni ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este extraordinar. Încercați Curry de legume și năut, Curry de legume din sudul Indiei cu frunze de Curry, și Curry De Năut Roșu pentru rețete similare.
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Pratsch organic Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.