Năut Pur Și Simplu Cu Cod
Năutul pur și simplu cu Cod este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 5 porții. Pentru $3.17 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 556 calorii. 17 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână usturoi, piper, rozmarin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Năut pur și simplu cu cod, piure de conopidă cu năut, și Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie.
Instrucțiuni
Înmuiați nautul timp de 24 de ore în apă caldă cu un vârf de bicarbonat de sodiu.După acest timp, clătiți năutul și puneți-le într-o oală mare cu apă rece și un vârf de sare la foc mic.Gatiti - le pana se inmoaie: va depinde de calitatea leguminoaselor pe care le alegeti, poate trece de la 30 de minute pana la peste o ora-indepartand adesea spuma de la suprafata cu o lingura cu fante.
Lasă-i să se răcească în apa lor de gătit.
Se scurge năutul și se amestecă într-un lichidator cu o lingură de apă de gătit.
Încălziți 1 cățel de usturoi și o crenguță de rozmarin într-o cratiță cu o lingură de ulei de măsline extravirgin: când usturoiul începe să se coloreze și rozmarinul pentru a-l elibera uleiuri esențiale, înainte de a începe să se rumenească, turnați nautul pur, amestecați și lăsați-l să fiarbă câteva minute.O puteți servi cu un strop de ulei de măsline extravirgin, piper negru proaspăt măcinat și o mână de crutoane frumos prăjite. Dacă sunteți în căutarea unui fel de mâncare mai plin, serviți năutul pur Cu file de cod la grătar rupt.