Năut Picant
Năutul picant este un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 170 calorii. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de suc de lămâie, boabe de piper măcinate grosier, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Năut Picant, Miel picant cu năut, și Năut Prăjit Picant.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul.
Adăugați ceapa și gătiți la foc moderat, amestecând, până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Adăugați coriandrul, chimenul, cayenne și turmericul și gătiți, amestecând, aproximativ 1 minut.
Adăugați nautul, boabele de piper și sarea și gătiți la foc moderat până se încălzește.
Se ia de pe foc și se amestecă sucul de lămâie și coriandru.
Se transferă într-un castron și se servește cald sau la temperatura camerei.