Nutty-Băiat Cookie-Uri De Arahide
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din sud, așa că încercați cookie-urile de arahide. Această rețetă face 24 de porții cu 90 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Un amestec de praf de copt, arahide, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Cookie-Uri Triple De Ciocolată Cu Unt De Arahide, Bare De Arahide Sărate, și Nutty Ciocolata Arahide Clustere.
Instrucțiuni
Crema untul. Bateți zahărul, oul și laptele. Cerneti faina si praful de copt impreuna.
Combinați cu amestecul de unt.
Rezervați 2 duzini de nuci întregi și tăiați restul info bucăți fine.
Adăugați nucile tocate în amestec.
Folosind o linguriță, aruncați amestecul pe o foaie de copt cu unt. Puneți o piuliță întreagă deasupra fiecărui cookie.
Coaceți la 350 de grade F (175 grade C) până când ați terminat.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Von câștiguri câștigătoare Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Von Câștiguri Câștigătoare Riesling]()
Von Câștiguri Câștigătoare Riesling
Dacă ți — a plăcut 2014 — și dacă nu, trebuie să trimitem o petrecere de căutare pentru inima ta-o vei găsi pe aceasta fericită, fericită, fericită. Mai puternic decât '14, este și mai uscat și mai bogat. Și așa ar trebui să fie; cantitatea de dulceață pe care o conține va crește și va scădea odată cu structura vinului din fiecare an, pentru că asta fac viticultorii sensibili. Ceilalți tocmai au stabilit o formulă și vinul""are—XY— grame de zahăr și zat' s zat."Nu Câștigurile Riesling. Acesta va fi întotdeauna teasingly uscat și teasingly dulce, așa că vă veți răzgândi în continuare ("așteptați, este un vin uscat, nu, este un vin dulce, nu așteptați, este din nou un vin uscat....") în timp ce sticla se golește mai repede decât ți-ai fi putut imagina.