Nutter Butters de la Bouchon Bakery

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Butters Nutter de la Bouchon Bakery. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 252 calorii. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 162 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați extractul de vanillan, zahărul cofetarilor, untul cremos de arahide și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați "Nutter Butters" de la Bouchon Bakery, Bouchon Panificatie Nutter Butters, și Cookie-urile TKO de la Bouchon Bakery pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru aluatul de fursecuri: Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F. Într-un castron, amestecați făina, praful de copt și bicarbonatul de sodiu; pus deoparte. Folosind un mixer cu un accesoriu cu palete, cremați împreună untul și untul de arahide.
Adăugați zaharuri și bateți la viteză medie timp de 4 minute, răzuind vasul de două ori.
La viteză mică, adăugați ouă și vanilie.
Adăugați amestecul de făină și bateți la viteză mică până se amestecă bine, răzuind frecvent vasul.
Adăugați arahide și ovăz și amestecați bine. Folosind o lingură de înghețată de 2 inci în diametru, așezați bile de aluat pe foi de copt căptușite cu pergament la cel puțin trei centimetri distanță.
Coaceți până când prăjiturile s-au răspândit și au devenit maro auriu foarte deschis, aproximativ 10 minute.
Se scoate din cuptor și se lasă deoparte să se răcească și să se întărească, 5 până la 10 minute.
Transferați într-un raft pentru a se răci complet înainte de umplere.
Pentru umplere: folosind un mixer electric, cremă împreună untul, untul de arahide și zahărul cofetarilor până la omogenizare.
Pentru a asambla cookie-urile, întindeți un strat subțire (aproximativ 1/8 inch) pe partea inferioară a unui cookie. Sandwich cu un alt cookie. Repet.