Numărătoarea Inversă # 1 Cel Mai Bun Plăcintă Crusta Vreodată
Numărătoarea inversă # 1 Cea mai bună crustă de plăcintă ar putea fi doar crusta pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 1 și costă $1.29 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 108g de grăsime, și un total de 1671 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Această rețetă este plăcută de 77 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, apă cu gheață, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este super. Rețete similare includ Plăcintă cu unt de arahide cu crustă de covrig, Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, și Numărătoarea inversă pentru o mai bună tine.
Instrucțiuni
Amestecați făina, zahărul și sarea într-un robot de bucătărie.
Adăugați untul și scurtarea; puls până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Stropiți 4 linguri de apă cu gheață peste amestec. Procesați doar până se formează aglomerări umede, adăugând mai multă apă cu gheață cu lingurițe dacă aluatul este uscat. Adunați aluatul într-o bilă și aplatizați-l în disc. Înfășurați în plastic. Se răcește 1 oră. Folosiți aluatul cu rețeta preferată de plăcintă.
Întindeți aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată într-o rundă de 14 inci.
Transferați aluatul într-un vas de plăcintă din sticlă cu diametrul de 9 inci. Îndoiți consola sub. Crimpați marginile decorativ. Pătrundeți fundul crustei peste tot cu o furculiță. Congelați crusta timp de 15 minute. (Se poate face cu 1 zi înainte. Păstrați înghețat.)
Pentru rețetele care necesită o crustă de plăcintă pre-coaptă: Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. tapetați crusta cu folie de aluminiu. Umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Coaceți timp de 20 de minute.
Scoateți greutățile și folia.
Coaceți până devin aurii și setați, aproximativ 10 minute. Mișto. (Crusta poate fi făcută cu 1 zi înainte. Înfășurați bine cu folie de plastic.
Lăsați să stea la temperatura camerei.)
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 56 de dolari pe sticlă.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"Un pic redus în aromă, acest alb tânăr are multă intensitate, oferind arome de tei, piersică și ardezie potrivite cu o textură mătăsoasă. Este incomod astăzi, având nevoie de timp pentru a se integra. Cel mai bun din 2008 până în 2020. 1.500 de cazuri făcute.–- BS