Nucă De Cocos Frushi

Nucă De Cocos Frushi
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Frushi de nucă de cocos ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 230 calorii. Această rețetă servește 5. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de orez sushi, zahăr, o picătură de sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Frushi, Tort de nucă de cocos prăjit de la Throwdown cu umplutură de nucă de cocos și cremă de unt de nucă de cocos, și Vise De Nucă De Cocos: Mușcături De Prăjituri De Nucă De Cocos Acoperite Cu Nucă De Cocos.

Instrucțiuni

1
Aduceți apa și orezul la fiert într-o cratiță medie. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până când apa este aproape absorbită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; se lasa sa stea, acoperit, 15 minute.
3
Așezați orezul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați zahăr, lapte de cocos și sare, amestecând ușor până se combină bine. Acoperiți și lăsați să stea 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De CocosLapte De Cocos
ZahărZahăr
SareSare
5
Îmbrăcați ușor mâinile cu spray de gătit. Împărțiți amestecul de orez în 20 de porții egale, modelând fiecare într-o bilă (aproximativ 1 lingură rotunjită fiecare). Apăsați ușor fiecare bilă de orez într-un oval între palme; așezați ovale pe o foaie de copt tapetată cu hârtie de ceară. Completați fiecare dintre cele 10 ovale cu 1 secțiune portocalie și apăsați ușor pentru a adera. Completați fiecare dintre cele 10 ovale rămase cu 2 zmeură. Acoperiți și răciți frushi până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
ZmeurăZmeură
PortocaliuPortocaliu
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
6
Serviți cu iaurt pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista