Nucă De Cocos-Curry Midii

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de Hor d ' oeuvre, așa că încercați midii de nucă de cocos-Curry. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 665 calorii, 33g de proteine, și 49G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $ 3.74 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ghimbir, midii, cilantro și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până limes ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde Granita ca desert. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este minunat. Încercați Nucă De Cocos Curry Midii, Nucă De Cocos Curry Midii, și Nucă De Cocos Curry Midii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați lămâia, lăsând 6 inci la capătul rădăcinii; aruncați vârfurile. Spargeți tulpinile cu partea plată a unui cuțit și tăiați-le în bucăți de 1 inch.
Încălziți 2 linguri de ulei vegetal în fiecare din cele 2 vase mari la foc mediu-mare.
Adăugați 1 ceapă feliată la fiecare și gătiți, amestecând, până la moale, aproximativ 5 minute.
Adăugați jumătate din usturoi, lămâie, ghimbir și pastă de curry în fiecare oală și gătiți, amestecând, până devin aurii, aproximativ 2 minute.
Adăugați 1 cutie de lapte de nucă de cocos, 2 linguri de sos de pește și 1/4 cană de apă în fiecare oală și aduceți la foc mic. Împărțiți midiile între ghivece; acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până când midiile se deschid, aproximativ 8 minute. (Aruncați orice care nu se deschide.)
Adăugați sucul de 2 limes în fiecare oală, apoi adăugați jumătățile de var. Se amestecă 1/2 cană cilantro în fiecare.
Serviți cu pâine, dacă doriți.
Fotografie de Anna Williams
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Shellfish. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este de la A La Z Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.