Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de Hor d ' oeuvre, așa că încercați midii de nucă de cocos-Curry. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 665 calorii, 33g de proteine, și 49G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $ 3.74 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ghimbir, midii, cilantro și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până limes ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde Granita ca desert. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este minunat. Încercați Nucă De Cocos Curry Midii, Nucă De Cocos Curry Midii, și Nucă De Cocos Curry Midii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați lămâia, lăsând 6 inci la capătul rădăcinii; aruncați vârfurile. Spargeți tulpinile cu partea plată a unui cuțit și tăiați-le în bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul G
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Încălziți 2 linguri de ulei vegetal în fiecare din cele 2 vase mari la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
3
Adăugați 1 ceapă feliată la fiecare și gătiți, amestecând, până la moale, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați jumătate din usturoi, lămâie, ghimbir și pastă de curry în fiecare oală și gătiți, amestecând, până devin aurii, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Curry
Elixirul G
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Adăugați 1 cutie de lapte de nucă de cocos, 2 linguri de sos de pește și 1/4 cană de apă în fiecare oală și aduceți la foc mic. Împărțiți midiile între ghivece; acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până când midiile se deschid, aproximativ 8 minute. (Aruncați orice care nu se deschide.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Sos De Pește
Cutie De Spaghete Uscate
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
6
Adăugați sucul de 2 limes în fiecare oală, apoi adăugați jumătățile de var. Se amestecă 1/2 cană cilantro în fiecare.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Shellfish. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este de la A La Z Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.