Nucă De Cocos-Curry Midii

Nucă De Cocos-Curry Midii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de Hor d ' oeuvre, așa că încercați midii de nucă de cocos-Curry. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 665 calorii, 33g de proteine, și 49G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $ 3.74 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ghimbir, midii, cilantro și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până limes ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde Granita ca desert. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este minunat. Încercați Nucă De Cocos Curry Midii, Nucă De Cocos Curry Midii, și Nucă De Cocos Curry Midii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați lămâia, lăsând 6 inci la capătul rădăcinii; aruncați vârfurile. Spargeți tulpinile cu partea plată a unui cuțit și tăiați-le în bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Încălziți 2 linguri de ulei vegetal în fiecare din cele 2 vase mari la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
3
Adăugați 1 ceapă feliată la fiecare și gătiți, amestecând, până la moale, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați jumătate din usturoi, lămâie, ghimbir și pastă de curry în fiecare oală și gătiți, amestecând, până devin aurii, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CurryPastă De Curry
Elixirul GElixirul G
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Adăugați 1 cutie de lapte de nucă de cocos, 2 linguri de sos de pește și 1/4 cană de apă în fiecare oală și aduceți la foc mic. Împărțiți midiile între ghivece; acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până când midiile se deschid, aproximativ 8 minute. (Aruncați orice care nu se deschide.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Sos De PeșteSos De Pește
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Adăugați sucul de 2 limes în fiecare oală, apoi adăugați jumătățile de var. Se amestecă 1/2 cană cilantro în fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Serviți cu pâine, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
8
Fotografie de Anna Williams

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Shellfish. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este de la A La Z Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate55
Revista