Nucă De Cocos-Curry De Legume

Nucă De Cocos-Curry De Legume
Rețeta Curry de nucă de cocos-legume este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă servește 6. O porție conține 663 calorii, 12g de proteine, și 48G de grăsime. Pentru $ 4.33 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați semințe de muștar, turmeric, roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este remarcabil. Încercați Nucă de cocos-Curry de legume, Curry De Legume Cu Nucă De Cocos, și Curry de legume cu nucă de cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa;saut până la aur, aproximativ 2 minute. Reduceți căldura la minim și saut-ul până când ceapa este doar fragedă, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Transferați ceapa în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Încălziți 1 lingură de unt în aceeași tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se adaugă okra; saut până la crocant-fraged, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BameBame
6
Adăugați okra în castron cu ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
BameBame
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Încălziți 1 lingură de unt în aceeași tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați vinetele; se presară sare și piper. Saut vinete pana se rumenesc pe suprafete taiate si doar fragede, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
VineteVinete
9
Adăugați vinetele la ceapă. Topiți restul de 2 linguri de unt în aceeași tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
UntUnt
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați morcovi. Saut până când morcovii încep să se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
11
Adăugați roșiile și amestecați pentru a amesteca; adăugați la amestecul de legume în castron. Rezervați tigaia pentru sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
TomateTomate
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
1
Încălziți untul într-o tigaie rezervată la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se adauga ceapa tocata si saut pana se rumeneste, aproximativ 14 minute. Reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Se adauga ghimbir si usturoi; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
4
Adăugați frunze de curry, semințe de muștar, turmeric, schinduf și cayenne; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De MuștarSemințe De Muștar
Frunze De CurryFrunze De Curry
TurmericTurmeric
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
5
Adăugați amestecul de legume și 1 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
SareSare
6
Adăugați lapte de cocos și aduceți la foc mic. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți la foc mic până când legumele sunt doar fragede, amestecând ocazional, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De CocosLapte De Cocos
LegumeLegume
7
Se amestecă sucul de lămâie. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
8
Transferați curry în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CurryPudră De Curry
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Se servește peste orez basmati sau Semolă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez BasmatiOrez Basmati
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
10
* Cunoscut și sub numele de Kari patta; disponibil pe piețele indiene.
11
** Vândute la magazinele de produse alimentare de specialitate, piețele indiene și asiatice și adrianascaravan.com. dacă nu este disponibil, înlocuiți semințele de muștar maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Muștar BrunSemințe De Muștar Brun
12
*** Disponibil pe piețele din India și Orientul Mijlociu.

Echipamente

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indianul poate fi asociat cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ross8. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Illahe podgorii și Vinăria Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Illahe podgorii și Vinăria Gruner Veltliner
Illahe podgorii și Vinăria Gruner Veltliner
Arome de măr verde și castravete în stil Mexican (note de chili și tei) cu un gust de gem de păpădie, piatră umedă, floare de pere, kiwi și lucernă.Fermentația noastră în butoi de salcâm conferă senzația de gură texturată a acestui vin, care este accentuată de un finisaj clasic de piper alb gr.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate71
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista