Nucă De Cocos-Apple Cobbler
Coconut-Apple Cobbler ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Pentru $5.94 pe portie, veți obține un desert care servește 1. O porție conține 2356 calorii, 24g de proteine, și 89G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați aluat de biscuiți fulgi, nucă de cocos, topping de înghețată cu caramel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Nucă De Cocos-Apple Cobbler, Cizmar de mere cu Topping de biscuiți cu ulei de cocos, și Coconut Peach Cobbler.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Amestecați merele, toppingul de caramel și făina într-un vas mare rotund de copt. Trageți fiecare biscuit în două jumătăți și aranjați peste mere.
Stropiți cu unt. Se amestecă împreună zahărul și nuca de cocos; se presară peste biscuiții cu unt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când biscuiții s-au umflat și se rumenesc ușor, aproximativ 30 de minute.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Von câștigătoare câștigurile Riesling cu un 4 din 5 rating stele pare ca un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Von Câștiguri Câștigătoare Riesling]()
Von Câștiguri Câștigătoare Riesling
Dacă ți — a plăcut 2014 — și dacă nu, trebuie să trimitem o petrecere de căutare pentru inima ta-o vei găsi pe aceasta fericită, fericită, fericită. Mai puternic decât '14, este și mai uscat și mai bogat. Și așa ar trebui să fie; cantitatea de dulceață pe care o conține va crește și va scădea odată cu structura vinului din fiecare an, pentru că asta fac viticultorii sensibili. Ceilalți tocmai au stabilit o formulă și vinul""are—XY— grame de zahăr și zat' s zat."Nu Câștigurile Riesling. Acesta va fi întotdeauna teasingly uscat și teasingly dulce, așa că vă veți răzgândi în continuare ("așteptați, este un vin uscat, nu, este un vin dulce, nu așteptați, este din nou un vin uscat....") în timp ce sticla se golește mai repede decât ți-ai fi putut imagina.